Συσκευασία

Σχεδιασμός ετικέτας – Σχεδιασμός συσκευασίας

Η συσκευασία είναι η τελευταία επικοινωνία του προϊόντος πριν την αγορά του. Πρέπει να διευκολύνει τον καταναλωτή να απλώσει το χέρι προς αυτήν. Χρειάζεται να έχει ελκυστική εμφάνιση, προσιτό χρώμα και σχήμα, να είναι λειτουργική, κατάλληλη για το προϊόν που περιλαμβάνει και καινοτόμα. Πάνω απ’ όλα να είναι ειλικρινής, αυθεντική, απλή. Να αντανακλά την προσωπικότητα της εταιρίας.

Γραφιστικός σχεδιασμός προϊοντικής συσκευασίας και σχεδιασμός ετικετών.

Αναδείξτε τα προϊόντα σας, δώστε τους την εικόνα που τους αξίζει. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς η εικόνα που θα αποπνέει το προϊόν σας και ειδικά για όλους εσάς που σκοπεύετε να προωθήσετε και να τα διαθέσετε στο ευρύ κοινό, είτε αυτό είναι στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Υπάρχουν κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, αρκεί όμως αυτό για να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο;

Τι εμπορική αξία θα μας δώσει, “ας είναι και το καλύτερο στον κόσμο”, αν αυτό δεν περιστοιχίζεται από μια επαγγελματική παρουσίαση;

Από την επιλογή του υλικού, τη σχεδίαση της ετικέτας, τη σχεδίαση της συσκευασίας του, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία και η καθιέρωση του. 

Μελέτες αναφέρουν την καταλυτική επίδραση που ασκεί το packaging και η εικόνα που αποπνέει η συσκευασία μας, στην επιλογή από κάποιο άλλο προϊόν του ανταγωνισμού, ακόμα και υποδεέστερης ποιότητας.  Η εμπορική αξία που δίνει είναι μεγάλη και αυτή ορίζεται κυρίαρχα με την επιλογή για σχεδίαση συσκευασίας ή ετικέτας που αντιστοιχεί σε ποιότητα και το ύφος υψηλών προδιαγραφών.

Κάθε επαγγελματίας με μια αξιοπρεπή και αρμονικά σχεδιασμένη παρουσίαση, καθιστά το κάθε είδος μοναδικό. Στόχος είναι να αναδείξει όλα τα ποιοτικά και καλά χαρακτηριστικά τους, να δώσουμε και να σχεδιάσουμε το ανάλογο γραφιστικό μοτίβο για το σκοπό που εξυπηρετεί, να δημιουργήσουμε και να αποτυπώσουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κρύβει μέσα του κάθε προϊόν.

Η επιτυχημένη σχεδίαση μιας συσκευασίας ή ετικέτας θα δώσει δυναμική και εμπιστοσύνη σε κάθε κίνηση σας. Εμπιστευθείτε το μεράκι και την επαγγελματική σας πορεία για κορυφαίας ποιότητας σχεδίαση, σε ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς και είναι ικανοί να σχεδιάσουν αυτό για το οποίο εσείς θεωρείτε κορυφαίο. Το καλό design είναι επιτυχία, είναι ο σύμμαχός σας και το στήριγμα σας. Ο στόχος του καλού design δεν είναι το όμορφο αλλά το σωστό, το λειτουργικό, το αποτελεσματικό. Έτσι αξιοποιεί το ωραίο και το μετατρέπει σε μαζικό, αισθητικό πρότυπο.

Τι περιλαμβάνει η δημιουργική εργασία για την σχεδίαση συσκευασίας προϊόντος ή ετικέτας;

• Συλλογή, μελέτη και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης
• Επαγγελματικές προτάσεις για την γραφιστική σύνθεση τους
• Επαγγελματικό Design και δημιουργία μακετών από κορυφαίους γραφίστες
• Εγγυημένο γραφιστικό αποτέλεσμα έως την τελική παράδοση του εικαστικού
• Τελικά αρχεία προς εκτύπωση, κατόπιν δικής σας ζήτησης για τυπογραφική χρήση